Ideeën voor de Wandelclub IJsselstein

Zoals jullie kunnen zien bij De wandelingen, starten we in het begin met twee avondwandelingen en een weekend wandeling. Dat geeft ons de mogelijkheid om een eerste start te maken en om te kijken wat de animo is. Maar ik wil jullie wel deelgenoot maken van een aantal van onze ideeën voor de toekomst.

Ons doel is zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. Dat kan zijn doordat mensen mee wandelen met de club, maar evengoed dat je een eigen wandelmaatje vindt op de club waarmee je wilt wandelen. Het is alleen maar top als wij die verbindende factor voor je kunnen zijn.

Uiteindelijk willen we elke dag een wandeling kunnen aanbieden via de Wandelclub. Of we daarvoor groepen moeten opsplitsen, tijden of afstanden moeten aanpassen, een mix moeten maken tussen ochtend- en avond wandelingen, dat zal de tijd en de wensen van de clubleden ons leren. We staan voor alles open.

En hoezeer het ook leuk is om dagelijks door IJsselstein te wandelen, op een gegeven moment ga je voor de gezelligheid, om nieuwe mensen te ontmoeten, want IJsselstein zelf heb je na 300 keer lopen wel gezien.

De afwisseling zal dan ook moeten komen in het weekend. Dan is er meer tijd om langere wandeltochten te maken en ook op pad te gaan buiten IJsselstein. We denken ook aan wandeltochten met bijvoorbeeld een boswachter, kruiden of paddenstoelen specialist. Of een foto- of videotocht.

Kortom, we hebben veel leuke ideeën die we samen met jullie willen gaan beleven. En uiteraard zijn ideeën altijd welkom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *